Villkor

Allmänt

Dessa är de allmänna villkoren som gäller för alla avtal som du ingår med Tongatalicomplex.se. Genom att göra en beställning accepterar du dessa villkor. Beställningar för produkter görs på Tongatalicomplex.se:s webbplats. Om någon som är under 18 år gör en beställning, kommer detta att behandlas enligt de regler som gäller för kontantköp, och det krävs målsmans godkännande för beställningen. Det är viktigt att notera att Tongatalicomplex.se förbehåller sig rätten att korrigera eventuella tryckfel i text och bild samt fel i produktbeskrivningar på alla produkter i deras sortiment. Om det skulle uppstå fel i angivandet av lagersaldo, har AZ supplement rätten att rätta till detta i efterhand.

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (detta gäller inte för företag) rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du mottog produkten. Det är viktigt att notera att ångerrätten inte gäller om förseglingen eller plomberingen har brutits. För att kunna returnera produkten måste den vara i väsentligen obrukat och oförändrat skick. Vid användande av ångerrätten eller öppet köp ansvarar kunden för fraktkostnaderna. Om du önskar returnera eller byta en produkt, kan du göra det genom att meddela oss via epost till vår kundtjänst. Våra kontaktuppgifter hittar du nedan.

Reklamation

Om du upptäcker att en produkt du köpt är trasig eller felaktig, måste du skicka in din reklamation inom tio dagar efter att du har mottagit produkten. Reklamationen ska göras via e-post. Vänligen notera att reklamationsrätten gäller enbart ursprungliga fel, det vill säga fel som fanns i produkten vid leveransen. Detta gäller inte om vi inte kan hitta något fel på produkten eller om du har orsakat skadan själv. För att få återbetalning, vänligen ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

RETURADRESS

AZ supplement
Glömmingegränd 10 lgh 1402
163 65 STOCKHOLM

Kontakta oss

Vill du också öka din energi, styrka och prestanda?